Volledige ontzorging dankzij jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verkeersveiligheid voor kinderen

Een veilige verkeersomgeving? Leer in het Verkeer regelt en ontzorgt

De medewerkers van Leer in het Verkeer zijn gespecialiseerd in de inrichting van verkeersveilige schoolzones en woonwijken. Hiervoor maken we gebruik van diverse materialen die in het verkeersplan worden opgenomen. Met de beschikbare kennis en middelen zijn we in staat gemeenten volledig te ontzorgen. We leggen contacten met scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen en treden op als intermediair. Daarnaast kunt u het plaatsen van buitenmaterialen met een gerust hart aan ons overlaten. We werken samen met VCA-gecertificeerde bedrijven die de borden en overige materialen voor ons plaatsen. Als gemeente heeft u hier geen omkijken naar.

Met de jaarlijks terugkerende campagne ‘Wij gaan weer naar school’ nemen wij ook alle werkzaamheden uit handen. Het is voor gemeenten niet nodig om hiervoor werknemers beschikbaar te stellen. Gemeenten hoeven uitsluitend aan te geven op welke manier zij gebruik wil maken van deze campagne. De rest wordt door ons verzorgd. Bijvoorbeeld het betrekken van de scholen bij de campagne. En uiteraard ook het plaatsen en verwijderen van de materialen.

Elke gemeente is anders en daarmee ook elk verkeersplan. Om maatwerk te kunnen bieden is het voor ons van belang uw wensen helder te hebben.