Maak de schoolomgeving verkeersveiliger met wachtplek voor ouders

01 - 07 - 2015

Veel ouders halen hun kinderen lopend of met de fiets op van school. Hier is natuurlijk niets mis mee: samen lopen of fietsen draagt bij aan het verkeersinzicht van het kind. Het ophalen zorgt echter nogal eens voor onveilige situaties. De wachtende ouders blokkeren het trottoir, waardoor de kinderen er niet door kunnen en via de rijbaan moeten lopen of fietsen. Gevaarlijk dus voor zowel kind als doorgaand verkeer. Om gevaarlijke situaties te voorkomen zouden scholen een plek moeten inrichten waar de ouders kunnen wachten op hun kind.  Wij hebben een attentiebord ontwikkeld dat deze zogenaamde 'Wachtplek' aanduidt.

wachtplek-bord

Om deze plek nog uitnodigender te maken en de ouders meer comfort te bieden, is het goed deze plek te voorzien van bankjes om even op te rusten of gezellig met andere ouders te kletsen. De kleurrijke en kindvriendelijke bankjes van Loop zijn hiervoor zeer geschikt. Ook de aanwezigheid van voldoende fietsenrekken voor zowel ouders als kinderen zijn hierbij belangrijk. Tjinco biedt een ruim assortiment aan parkeeroplossingen voor fietsen. Samen kunnen we er voor zorgen dat de schoolomgeving veilig is voor iedereen!

Loop Line

Heerlijk zitten op de Loop Line van Outsider.

 

Hoop Fietsenstandaard

De fiets gaat nergens meer heen, tot je hem van het slot haalt. Nola's Hoop is een stijlvolle en oerdegelijke oplossing voor het fietsparkeren.