Leer in het Verkeer webshop

Een deel van de producten uit het assortiment van het Dick Bruna verkeersprogramma Leer in het Verkeer is gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop. U vindt er Beachflags ‘wij gaan weer naar school’ die op een duidelijke manier weggebruikers attenderen op de aanwezigheid van (spelende) kinderen in het verkeer en verkeerspakketten voor thuisonderwijs.

Beachflag ‘wij gaan weer naar school’

Verkeersmaterialen voor thuis

Verkeerseducatieprogramma Dick Bruna

Kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer. Daarom is het belangrijk dat ze zo jong mogelijk vertrouwd raken met de regels in het verkeer. Leer in het Verkeer heeft voor peuters en kleuters een verkeerseducatieprogramma ontwikkeld dat dankzij de tekeningen van Dick Bruna direct aanspreekt. Door de kleurrijke illustraties – die kinderen en ouders herkennen van nijntje – is Leer in het Verkeer een speelse en herkenbare methode om de verkeersregels te leren.

Dick Bruna verkeerspakket voor thuis
Nu de verkeerslessen op school niet doorgaan, kunt u thuis toch aan de slag. Namelijk met de speciaal samengestelde verkeerspakketten voor thuis. Het biedt u als ouders van jonge kinderen de mogelijkheid thuis op een leuke manier de verkeersregels te oefenen. U kunt uit drie verschillende verkeerspakketten kiezen. Het verkeerspakket - S met daarin het Dick Bruna voorleesboekje stoeprand…stop! en een doeboekje waarmee met behulp van kleurplaten en spelletjes verkeersregels geoefend kunnen worden. Het verkeerspakket - M bevat daarnaast ook het bekende memo gezelschapsspel en de hoofdpersoon uit Leer in het Verkeer - knuffel Joep. Aan het verkeerspakket - L is ook een écht “Joep in het verkeer spel” toegevoegd.

Tijdens een wandeling buiten de verkeersregels oefenen
Zolang de maatregelen van het kabinet het toelaten, is het samen met je kind naar buiten gaan ideaal om in de buitenlucht wat energie kwijt te raken. In plaats van een drukke speelplaats te bezoeken, kunt u samen met uw kind(eren) de thuis geleerde verkeersregels ook in de praktijk toepassen. Zeker nu het op straat wat rustiger is.

Stoppen bij een stoeprand en veilig oversteken bij een zebra zijn voorbeelden die goed in de praktijk toe te passen zijn. Wellicht dat knuffel Joep ook mee mag bij het oefenen van de verkeersregels in de buurt!

Wilt u meteen al aan de slag met het oefenen van verkeersregels met uw kind? Download dan hier de flyer met daarin 5 praktische verkeerstips voor ouders van jonge kinderen.

Extra voordeel Verkeerspakket voor thuis!
Onze verkeerslesproducten kunnen ook los worden besteld maar dan betaalt u de reguliere prijzen zoals vermeld op de producten pagina’s van onze website. Het is dus voordeliger om de samengestelde pakketten te bestellen via deze webshop.