Moedig veilig rijgedrag aan met Campagneposters ‘Wij gaan weer naar school’ !

20 - 05 - 2016

Wij gaan weer naar school campagneposters

Het is altijd belangrijk om automobilisten en andere weggebruikers te wijzen op kinderen in het verkeer, maar rond de start van het schooljaar kan extra aandacht al helemaal geen kwaad. Zodra de zomervakantie is afgelopen, wordt het immers een stuk drukker op de weg. Automobilisten vinden hun weg weer naar het werk en kinderen lopen of fietsen naar school.

Om het gemotoriseerde verkeer bewust te maken van de aanwezigheid van kinderen in het verkeer, hebben wij de speciale Leer in het Verkeer Campagneposter ontwikkeld. Dankzij de tekeningen van de bekende illustrator Dick Bruna zijn de posters herkenbaar voor jong en oud. Weggebruikers zullen de tekeningen associëren met kinderen en hun rijgedrag aanpassen. 

‘Wij gaan weer naar school’ Campagneposters in uw gemeente?

Wij verzorgen graag de posters met de campagne uiting ‘wij gaan weer naar school’ voor uw gemeente. In uw gemeente staan zeer waarschijnlijk A0 reclameframes en/of driehoeksborden waar deze posters in passen.

We adviseren de posters een week voordat de scholen weer beginnen op te hangen en deze vervolgens twee weken te laten hangen zodat ze ook zichtbaar zijn in de week dat de scholen zijn begonnen. Maar mocht u er de voorkeur aan geven om de posters één week te laten hangen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Het aanbrengen en weer verwijderen van de posters kunnen wij ook voor u verzorgen. Wij stemmen dit dan af met het bedrijf dat binnen uw gemeente de reclameframes beheert. Regelt u dit liever zelf dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

Wij vinden het belangrijk dat de kinderen veilig naar school kunnen. U vindt dat toch ook? Wees er dan op tijd bij!

offerte wij gaan weer naar school 

Campagneposter Wij Gaan Weer Naar School


Download de flyer!