Utrecht, de stad van Dick Bruna, doet mee aan de campagne “wij gaan weer naar school”

Goed nieuws!
Dit jaar doet ook de gemeente Utrecht voor de eerste keer mee met de campagne wij gaan weer naar school.
Wij zijn extra blij met deze nieuwste deelnemer aan de campagne: Utrecht is per slot van rekening de stad waar Dick Bruna vrijwel zijn hele leven woonde en werkte!
Leer in het verkeer Dick Bruna nijntje wij gaan weer naar school campagne Utrecht verkeersveiligheid kinderen schoolgaande verkeersles oversteken start schooljaar schoolzone verkeersles verkeerseducatie verkeersouder trotter poster bilboard toegang schoolzone schoolgebied veiligheid verkeer kinderen
Dick Bruna tekende speciaal voor Leer in het verkeer
Dick Bruna, de geestelijk vader van de bekende Nijntje boekjes, stond ruim 10 jaar geleden aan de wieg van het verkeerseductieprogramma Leer in het Verkeer. Zo tekende hij speciaal voor het lesprogramma nieuwe illustraties. De campagne “wij gaan weer naar school”, die na de zomervakantie inmiddels door veel gemeentes wordt ingezet om het aantal verkeersslachtoffers bij de start van het schooljaar terug te dringen, is onderdeel van het verkeersprogramma.
Met de illustraties van Dick Bruna, die de associaties oproepen met kinderen, worden weggebruikers eraan herinnerd dat de scholen weer zijn begonnen en er weer veel kinderen in het verkeer aanwezig zijn.

Opvallende posters en borden door de hele stad
Langs drukke wegen in de omgeving van scholen in Utrecht zullen een week voordat de scholen na de zomervakantie weer van start gaan de opvallende campagne posters worden opgehangen. Door ze op te hangen in 2-sign frames is de campagne van beide richtingen te zien.

Doet uw gemeente al mee?
Staat de verkeersveiligheid van schoolgaande kinderen ook hoog op uw agenda? Meld u zich dan vooral op tijd aan voor deelname aan de campagne. Samen met lokale concessiehouders nemen wij de uitvoering voor onze rekening zodat het u geen tijd zal kosten!

Voor meer informatie en prijzen mail naar info@leerinhetverkeer.nl of bel 070-3615935

Uncategorized

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *